Hvordan ser e-mailen ud til beboerne om EED forbrugsoplysninger?

Når de månedlige EED forbrugsoplysninger sendes til beboerne sker det både via en e-mail og en notifikation fra Techem Beboer App, hvis den er aktiveret. 

Via e-mail


Beboerne modtager en e-mail hver måned, der fortæller dem, at deres forbrugsoplysninger for den seneste måned nu ligger klar til dem. Mailen ser således ud:
image.png 95.34 KB


Klikker beboeren på Vis forbrugsoplysninger, kommer de til en web-side, hvor de kan se, hvad deres forbrug har været for den seneste måned. Se nedenstående eksempel:
EED NY.png 368.94 KB

I venstre side af billedet vises beboerens forbrug for den seneste måned, sammenlignet med den sammen måned sidste år.

I højre side af billedet vises beboerens forbrug forbrugsregnskabsår til dato, sammenlignet med samme periode sidste år.

For begge visninger gælder det at beboeren kun kan se forbrug fra indflytning til dato. Dvs. har beboeren ikke boet i boligen i sammenligningsperioden, vil der ikke blive foretaget nogen sammenligning. Det betyder også, at er beboeren flyttet ind i løbet af det aktuelle år, vil år til dato i stedet være fra indflytningsdatoen og frem.

Ønsker beboeren at downloade forbrugsoplysningerne lokalt til deres egen PC, gøres dette nemt ved at klikke på Download PDF knappen øverst til højre.


Via Techem Beboer App


Har beboeren også adgang til beboerapp'en, vil de udover e-mail beskeden også modtage en notifikation i app'en på deres smartphone.

 
Push besked.png 1.16 MB


I app'en vil beboeren så kunne se en forbrugsoversigt for den pågældende måned.

EED App forbrugsoplysninger.png 183.03 KB
Hjalp denne artikel dig?