Sådan sender du beboernes forbrugsopgørelser digitalt

Når du har fået besked om, at dit fordelingsregnskab er klar i Techem Administrator Portal, har du mulighed for at videresende beboerens forbrugsopgørelse direkte i en mail via Portalen.
 
1. Gå til dokumentarkivet her har du adgang til hele fordelingsregnskabet inkl. forbrugsopgørelserne.

Bemærk: Hvis du ikke allerede har gjort det, har du her mulighed for at registrere beboernes e-mailadresser. OBS! Kontroller at e-mailadresserne er korrekte, så du er sikker på, at de når frem.
 
2. Klik på Frigiv og send forbrugsopgørelser.
3. Du har mulighed for at skrive en besked til beboerne i den mail, hvor forbrugsopgørelsen er vedhæftet. 

Bemærk: Hvis du klikker på Send test-mail til …, vil du få tilsendt en mail, hvor du kan se, hvad der vil blive sendt til beboerne. Herefter klikker du på Send forbrugsopgørelser. Beboerne vil nu modtage en mail med deres forbrugsopgørelse. 
Besked-til-beboer.png 120.83 KB

4. Efter udsendelse pr. mail, kan du i Status se om mailen er gået igennem til modtageren.

Bemærk! Der kan gå et par minutter før meldingen fra mailsystemet går igennem til portalen, derudover skal du efter udsendelse opdatere siden evt. ved brug af F5 for at genindlæse og se sidste Status.
image.png 111.41 KB

Kan én eller flere af de e-mails, du har sendt ud ikke leveres hos beboeren, modtager du en e-mail, med oplysninger om hvilke e-mails der er fejlet. Du har nu mulighed for at gå ind og gensende forbrugsopgørelserne til lejerne via Send-knappen ud for den enkelte lejer.

5. Er der beboere, hvor du ikke har en e-mailadresse, kan du klikke på beboerens navn. Dermed åbner forbrugsopgørelsen direkte i et vindue. Du kan nu printe opgørelsen. Klikker du på ikonet helt til højre udfor beboerens navn, får du mulighed for at downloade den.
Billede 8.png 142.38 KB
Hjalp denne artikel dig?